22 Nisan 2014 Salı

Korkuyorum Yetemicek Bir Ömrüm Sana..

   
   Korkum sadece yetmemesi, zamanın yetememesi.. Seni sevmeme ömrümün yetmemesinden korkuyorum; seni sen gibi yaşayamama korkusu öldürücek beni. Bi an bile çıkman aklımdan; bi an bile nefesini ensemde hissetmeden yaşamam aslında korkum.. En umulmadık anda, en zayıf anında çekip gitmek bu hayattan. 
     Bir kıyısından başlamak istiyorum denizlerinin, sessiz kalmak değil de; deliler gibi çığlıklar atmak istiyorum vücudunun her zerresinde.. Parmaklarımın ulaşabildiği, gözlerimin görebildiği, kulaklarımın işitebildiği kadar uzak kalmalıyım senden.. Açtığımda gözlerimi sen olsan yanımda.. 
   Cesaretle yeniden tanıştırsam seni keşke, tanıştırabilsem.. Bi bilsen ki korktuğun o kelimeyi her hücrende ellerimle gezdiricem, ah bi bilsen ki kapını bıkmadan, ölene kadar çalıcam; taki içerden başını uzatıp, kapıyı birazcık aralayana kadar.. İçinde benim girebileceğim kadar bir boşluk yok mudur ki? Boşver şişeleri doldurmayı, bırak damlamayı.. Gürül gürül koşarken sana vadilerimden; korkmadan aç kollarını.. Bırak çarpiyim işte sinene, bırak o hızla sariyim bütün vücudunu, bırak bi anda sen oliyim olmaz mı? Bırak sarılabil istediğinde, korkmadan sarıl bana, ah işte! bi bilsen ki sarıldığın an, sinem sinene çarptığında un ufak olucak yüreğim.. ve sen her sarılışında küllerinden tekrar doğucak.. 
      Zaman dert değil ki, bu kadın seni bir ömür bekler.. Ama ya ömrüm yetmezse.. Ya yetemezse ömrüm sinende yok olmaya, un ufak olmaya..Ah bi bilsen ki kaybettiklerin aslında kaybettiklerim, bi bilsen ki sen nefes aldıkça alıcak bu kadın sen almadıkça durucak zaman..ve yine bi bilsen ki senle yok olmaksa sorun senle yok olup gidicek bu kadın.. Korkutmasın sevgim seni nolur.. Korkmadan sev beni.. Bırak avuçlarına düşsün ellerim.. Bırak senin kokun sinsin üzerime, bırak senin kokun dolaşsın bütün zerrelerimde.. 
       Biliyorum koca bi ömür var ve o ömür yetmicek seni sevmeme, doymama.. 
       İzin ver bir kıyından başlasın bu kadın.. İzin ver meleklerine ki; onlarsız dene uçabilmeyi.. 
       Ben geldim çünkü artık..

   

4 yorum:

Gece Yürüyüşü dedi ki...

Bloğunu yeni izlemeye başladım. Gerçekten çok güzel yazıyorsun. Örneğin bu yazıyı çok beğendim ben.

''Boşver şişeleri doldurmayı, bırak damlamayı.. Gürül gürül koşarken sana vadilerimden; korkmadan aç kollarını.. Bırak çarpiyim işte sinene, bırak o hızla sariyim bütün vücudunu, bırak bi anda sen oliyim olmaz mı? Bırak sarılabil istediğinde, korkmadan sarıl bana, ah işte! bi bilsen ki sarıldığın an, sinem sinene çarptığında un ufak olucak yüreğim.. ve sen her sarılışında küllerinden tekrar doğucak.. ''

"Zaman dert değil ki, bu kadın seni bir ömür bekler.. Ama ya ömrüm yetmezse.. Ya yetemezse ömrüm sinende yok olmaya, un ufak olmaya..Ah bi bilsen ki kaybettiklerin aslında kaybettiklerim, bi bilsen ki sen nefes aldıkça alıcak bu kadın sen almadıkça durucak zaman..ve yine bi bilsen ki senle yok olmaksa sorun senle yok olup gidicek bu kadın.."

Mesela bu kısımlar cidden çok hoş güzel. Yalnız yazım hataları olmasa daha iyi olurmuş. O kadar güzel uyumlu gidiyor ki okurken bunu. Bir an olmayacak yerine olmıcak diye okuyunca insan kendine geliyor dünyaya dönüyor.
Bunu söylemek istedim. Taktir senin (:

Emeğine sağlık, teşekkürler.

bir çığlık atsam duyulur mu ? dedi ki...

haklısın sanırım.. güzel yorumların için çok çok çok t.ederim okuyunca inan ki güldü yüzüm :) ya aslında bu genel bir sorun bende isterim ama sanki bana da öyle yazınca hiç içten olmayacak gibi geldiğinden yazmamayı tercih etmiştim hatta. ama dikkat edeceğim tabii ki t. ederim eleştirin için de..iyi kal ve izlemeye devam et kendinden bir şeyler bulabilirsin inş.

minikmini dedi ki...

Zaman dert değil ki, bu kadın seni bir ömür bekler..

beklenen çok şanslı,bekleyen de çok vefalı olmalı,sevginin değerini biliyor olmalı

çok güsel yazmışsınız,beğeniyle okudum

sevgiler

Feraşe dedi ki...

@minik mini, t.ederim çok sevindim bepenmenize :)